'Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht'

 0313-472365 | mail garage kleine | Klantensite  | facebooK garage kleine

 Hoge klantenwaardering  
 Ruime openingstijden
 De oudste Renault-dealer van Nederland
 Erkend merkdealer

Werkplaats

De werkplaats wordt bezet door 3 monteurs die onder leiding van Kees Gasseling (chef werkplaats) hun hart en ziel in uw auto steken. Onze monteurs zijn door het krijgen van diverse cursussen en opleidingen steeds op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de autobranche, daarnaast beschikken zij over de modernste diagnoseapparatuur. Vanuit onze werkplaats hebben de monteurs beschikking over 7 bruggen, waarmee zij onderhoud en reparatie, aircoservice, ruitservice, APK en talloze ander zaken kunnen uitvoeren.

 

Daarnaast zijn wij sinds 2 januari 2006 erkend reparateur van Dacia, dit houdt in dat u met uw nieuwe Dacia bij ons terecht kunt voor onderhoud en garantie. Graag tot ziens in onze werkplaats.

Kees Gasseling - monteur

Kees Gasseling

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerhard Vriezen - monteur

Gerhard Vriezen

Benno Kempers - monteur

Benno Kempers

Rick Elhorst - monteur

Rick Elhorst

Henk Polman met welverdiend pensioen

Op 1 maart 1977 kwam Henk als jonge technicus bij Garage Kleine in dienst. De inmiddels 44 jaar die daarop volgden werkte Henk zich op naar Werkplaatschef, Cotech en Leermeester en was waardevol voor menig klant met lastige storing, collega's en toekomstige autotechnici.

 

In die 44 jaar is er veel veranderd. De invoering van de APK en van hele dagen met de handen in de olie naar repareren met de laptop. En Henk heeft dat allemaal bij weten te benen.

 

Na 44 jaar is het een tijd voor een stap terug. Het pensioen zit er aan te komen, en thuis staat een flinke verbouwing op de agenda. Per 1 maart heeft Henk afscheid genomen van Garage Kleine en willen we hem bedanken namens de collega's en klanten voor alle leerzame momenten, maar zeker ook de grappen in de kantine tijdens de pauzes. Henk, dank je wel voor 44 fantastische jaren!

Team Garage Kleine

Henk Polman met pensien