'Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht'

 0313-472365 | mail garage kleine | Klantensite  | facebooK garage kleine

 Hoge klantenwaardering  
 Ruime openingstijden
 De oudste Renault-dealer van Nederland
 Erkend merkdealer

Onderhoud en service

Ongeacht of uw Renault nog vrij nieuw is of al wat ouder, u moet altijd op uw auto kunnen rekenen.

 

Als ervaren servicebedrijf doen wij als Renault-dealer er alles aan om uw auto in optimale conditie te houden. U wilt zorgeloos rijden en uw Renault goed onderhouden. U zoekt een partner welke uw zekerheid biedt.

 

Door scholing en cursussen zijn onze technici steeds op de hoogte van alle nieuwste technieken binnen de autobranche. Hierdoor kunnen wij een persoonlijke zorg aan uw auto bieden.

 

Het Renault onderhoudsprogramma zorgt daarnaast voor nog meer persoonlijke zekerheid. En wij stellen u vooraf op de hoogte mocht blijken dat er tijdens het uitvoeren van een onderhoudsbeurt noodzakelijke reparaties worden geconstateerd, dan krijgt u een duidelijke prijsopgave.

 

Onze services Maak kennis met onze uitgebreide en hoogwaardige diensten op het gebied van onderhoud, service- en garantiecontracten, zakelijke mobiliteit, vervangend vervoer en schadeherstel. Daarnaast hanteren wij zeer ruime openingstijden, zodat u zelf flexibel bent met het halen en brengen van uw auto. Ook is in overleg mogelijk dat wij uw auto thuis ophalen en weer terugbrengen.

Werkplaats Garage Kleine